Segítség a Grand Theft Auto V-höz:

Csalások | Repülőiskola | Gyűjtenivalók | Mutatványok | Trófeák | Segítség | TŐZSDE CIKK

2014.07.29 15:12  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire


Már csak ezen a héten lehet megszerezni az Independence Day Special cuccait a Grand Theft Auto V-ben. A Rockstar a hivatalos oldalán jelentette be, hogy a kiegészítő legtöbb tartalma már csak pár napig szerezhető be a játékban.

Ezt követően a Sovereign motor, a Liberator monster truck, a muskéta és a tűzijáték kilövő, az új pólók és maszkok már nem vásárolhatóak meg. Ugyanakkor a hét új apartman, a 17 új job és a vidámparki tevékenységek megmaradnak a GTA Online-ban.

A fejlesztők egy dupla RP hétvégét is terveznek, hogy még egyet bulizhassunk a függetlenség napi extrákkal, erről a hét folyamán közölnek részleteket. Azt is ígérik, hogy rövidesen újabb GTA Online kiegészítőket jelentenek be.

2014.07.14 21:52  |  Írta: Visali  |  Forrás: PC Gamer


A lehetséges megjelenési dátumra a PC Gamer szerkesztősége figyelt fel. Ismertek minket, olcsó reklámfogásokkal nem foglalkozunk, csakhogy ezúttal tényleg reális időpont került fel az egyik webshop oldalára, ami aztán el is tűnt onnan.

Miközben az online áruházak javán ideiglenesen csak 2014. december 31. szerepel mint helyőrző (ún. placeholder), a dán CoolShop, mely az Egyesült Királyságban is értékesít november 14-re ígérte a Grand Theft Auto V PC megjelenését – legalábbis addig, amíg gyorsan vissza nem írták az időpontot december végére.


A GTA V PC adatlapja a dátummal a CoolShop oldalán (Forrás: PC Gamer)

Eddig annyi hivatalosat tudunk, hogy ősszel jönnek az új verziók, amibe nemcsak hogy beleesik ez az időpont, de egész véletlenül pénteki napra esik, ami egy bevett megjelenési nap a szórakoztatóipari piacon Európában. Persze az is igaz, hogy a Rockstar inkább szerdára szokta időzíteni az európai megjelenéseket (lásd: GTA IV).

Augusztus 5-én lesz a játék kiadójának következő negyedévi konferenciája. Hátha akkor – vagy inkább addigra – kiderül a hivatalos megjelenési dátum.

2014.07.04 22:53  |  Írta: Gege  |  Forrás: Kotaku

A botrányairól híres (?) Lindsay korábban kijelentette, hogy a Grand Theft Auto V-ben engedély nélkül mintáztak róla egy karaktert, és emiatt most beperelte a Rockstart.

A szóban forgó karakter Lacey Jonas, egy híres színésznő és botrányceleb a játékban. A Kotaku megkérdezte a Rockstart is a perrel kapcsolatban, de egyelőre nem kaptak választ Lohan kisasszony lépésére reagálva.

Ez meg a küldetés, amiben szerepel:

2014.07.03 09:38  |  Írta: wantoo  |  Forrás: Rockstar Newswire

Ahogy a Rockstar a hét elején ígérte, nyílvánosságra is kerültek a Függetlenség Napja alkalmából tartott hétvégi esemény részletei. Sok bónuszra számíthatnak, akik a hétvégi fürdőzés helyett inkább a fotelukban üldögélnek. Az esemény mától vasárnapig tart.

Dupla RP és GTA$ jár azoknak, akik a "Independence Day Special Event" playlisten játszanak, amely számos új jobot tartalmaz. (A szokásos módon lehet csatlakozni: vagy a betöltő képernyőn megnyomni a megfelelő gombot, vagy a menüből:  Online > Playlists > Rockstar Created).

Kedvezményeket is kapunk:

  • 75% a Merryweather Security-től igényelhető légi támadásra
  • 25% minden nehézlőszerre (RPG, gránátvető, minigun)
  • ingyenes kiszállítás a Pegasustól

Ismét lesz fotóverseny is, a legjobb képeiteket érdemes ellátni a #INDEPENDENCEDAY taggel. A készítők által kiválasztott 5 legjobb pályázat jutalma 1 millió GTA$ és egy AMERICA feliratú rendszámtábla.

Élő közvetítés is lesz, ahol a fejlesztők csapata kiegészítve Lui Calibre-vel csap össze a GTA V O'Clock nevű csapattal. A közvetítés itteni idő szerint este nyolckor kezdődik, ezeken a linkeken tudjátok követni: Social Club, R* Twitch csatorna, R* Youtube csatorna.

Ezen kívül a szokásos Prize Giveaway, amin Magyarországról továbbra sem vehetünk részt.

2014.07.01 11:59  |  Írta: Visali  |  Forrás: Rockstar Newswire

Újabb tartalmakkal bővült a GTA Online. A pénteki Függetlenség Napja alkalmából néhány extra cuccot csempésztek a játékba a fejlesztők.

Bár a Rockstar  még hivatalosan nem jelentette be, már elérhető a pakk, melyben többek között új járművek és új fegyverek kaptak helyet.

GTA  GTA

Végre egy igazi monster truck került a játékba The Liberator néven, és egy új motor is van, a Sovereign. Stílusosan lőhetünk a magasba a muskéták puskájával, vagy tüzijátékot is rendezhetünk az új tüzijáték-lövővel.

Szokás szerint ezek megvásárolhatóak a multiban, a Story Mode-ban pedig ingyen megkapják a főhősök.

A frissítés az 1.15-ös javítócsomaggal érhető el, mely egyébként javítja a szétcsúszott betöltőképernyőt.

Első ránézésre ezeket az újdonságokat szúrtuk ki, de bizonyára több is van. Amint kikerül a hivatalos bejelentés a Newswire-ra, frissítjük a hírt.

UPDATE

A Rockstar közzétette az újdonságok listáját. A fent említetteken kívül hét új ingaltan került fel a dynasty8 oldalára, valamint több, mint negyven új ruha és tizenkét maszk érhető el, beleértve egy "Made in the U.S.A." feliratú pólót is. Négyféle tüzijátékot lőhetünk fel, melyek piros, fehér, vagy kék színűek. Ezek mellet négy új duda és egy új frizura is elérhető.

 GTA  GTA

Figyelem! Az új tartalmakat csak július közepéig lehet letölteni. Lesz Independence Day Weekend esemény is, melyről szerdán árulnak el részleteket.

Ráadásul a multiban ezentúl elérhető egy On Call Matchmaking opció, ami lehetővé teszi, hogy ha elfogadunk egy meghívást, továbbjátszhatunk még a freemode-ban, amíg be nem telik a szoba, ezzel elkerülve az unalmas várakozást.

Hogy pontosan milyen hibákat javít 1.15 verziószámú javítás, arról a Rockstar Support oldalán találtok részletes listát.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 8 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink

Cenega
Társoldalak