Segítség a Grand Theft Auto V-höz:

Csalások | Repülőiskola | Gyűjtenivalók | Mutatványok | Segítség | Gépigény | Tőzsde

2016.02.12 13:24  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Elérhetővé vált a szerdán beígért Adversary Mode, így stílusosan használhatjuk ki az új fegyvert, autókat és öltözékeket.

A Till Death Do Us Part módot 4 pár jászhatja 5 különböző helyszínen. Minden játékos egy életet kap, és ha valamelyik csapattag meghal, az életben maradt társa öngyilkosságot követ el. Ha közel maradsz a társadhoz, regenerálódik az életed, ezért érdemes együtt maradni a játszmák során. Az új pályákat tartalmazó playlist-et a betöltőképernyőről is elindíthatjuk.

A fejlesztők a mai nap folyamán ismertetni fogják a hétvégi bónuszokat és kedvezményeket is.

2016.02.12 11:41  |  Írta: wantoo  |  Forrás: Rockstar Newswire

Korábbi ígereteknek megfelelően megérkezett a Liberty City Android-os verziója is a tegnapi napon.

Ez a verzió is ugyanazt nyújta, mint a két hónappal ezelőtt az almás eszközökre is kiadott: szebb fények, árnyékok, nagyobb látótávolság az eredeti játékhoz képest, valamint érintésre optimalizált kezelési felület. A mentéseink a felhőben kerülnek tárolásra, és ezeket elvileg eszközök és platformok között is megoszhthatjuk. Itt is érvényes továbbá, hogy ha a letöltés után társítjuk a játékhoz a Social Club profilunkat, akkor a GTA Online-ban egy I ❤ LC feliratú pólót kapunk.

A támogatott eszközök listájával nem bajlódtak sokat, azt ajánlják az érdeklődöknek, hogy lépjenek be a Play áruházba, és ott látni fogják, hogy megfelele-e az eszközük a követelményeknek.

A játék február 24-ig akciós áron vásárolható meg a Play áruházban (1 499 Ft, $3.99) és az App Store-ban ($3.99).

2016.02.11 11:03  |  Írta: Rockstar69  |  Forrás: Rockstar Newswire

Idén nem feledkezett meg a Rockstar a Valentin napról, ezért tegnap néhány alkalomhoz illő tartalommal bővült a GTA Online.

A frissítéssel érkezett néhány új ruha, és egy Albany Roosevelt Valor névre keresztelt kocsi, ami egy felújított kiadása a korábban megismert változatnak. A 2 évvel ezelőtti frissítés időszakosan elérhető tartalmai is visszakerültek a játékba, így a Thompson és az alap Albany Roosevelt is elérhető lett, ezútóbbiakat egyébként a prevgenesek is megvásárolhatják.

Holnap egy új párban játszható Adversary Mode is érkezik Till Death Do Us Part néven.

Bár a Rockstar Games ezt nem részletezte, valószínűleg ezek a tartalmak is csak időszakosan leszenek elérhetők.

2016.02.07 12:58  |  Írta: Visali  |  Forrás: VG247

Júniustól számos Xbox 360 játék lett futtatható Xbox One konzolokon is, a visszafelé kompatibilitás pedig ezentúl a Red Dead Redemption-nel és működik.

Az indítása egyelőre még körülményes, de ez a videó bemutatja, hogyan lehet elérni:

A Microsoft még nyáron indított egy felmérést, melyből kiderült, a játékosok leginkább a Rockstar San Diego vadnyugatos játékát szeretnék viszontlátni az újgenerációs gépeken.

Egyelőre csak a digitálisan megvásárolt verzió játszható Xbox One-on, de vélhetően nemsokára a lemezes kiadást is elfogadja a konzol, és automatikusan megjelenik majd a könyvtárban, ha korábban játszottunk vele Xbox 360-on.

UPDATE 2016.02.08. 11:04

Ennyi volt a jóból, a Microsoft el is rejtette a játékot a lelkes rajongók elől. Közleményük szerint csak baki történt, mikor néhány játék futtathatóságát tesztelték, véletlenül elérhető lett néhány játék.

Ennek ellenére legalább kiderült, hogy szeretnék megoldani a Red Dead Redemption komplatibilitását.

2016.02.06 11:10  |  Írta: wantoo

Február 8-án lépnek át Távol-Keleten a majom évébe, remek alkalom ez a vásárlásra, több helyen is akciósan szerezhetőek be a GTA sorozat darabjai.

A Rockstar Games stílusosan a Chinatown Wars mobilos portjait akciózta le február 10-ig bezárólag:

A Steamen pedig szokás szerinte több ezer játék kapható akciós áron. A legjobb vétel talán még mindig a Grand Theft Auto Collection 10 dollárért (~3 000 Ft), ami a GTA V kívételével minden PC-s megjelenést tartalmaz. Az összes Rockstar Games játék ezen a linken érhető el. Az akció február 12-ig tart.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 6 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak