Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Keresd a helyszínt - avagy a V-rejtély

Máig semmi bizonyosat nem tudunk a Grand Theft Auto V-ről, azon kívül, hogy Dan Houser egy 2009-es interjúban utalt rá, hogy fejlesztés alatt van a játék. Azóta számtalan pletyka kering a neten és rengetegen várják a nagy bejelentést. A világ legnagyobb rajongói közössége, a GTA Network által üzemeltetett GTAForums.com tele van érdekesebbnél érdekesebb topikokkal, ahol bárki megvitathatja, hogy milyen lehet majd a következő rész.

A GTA Network csapata az elsők közt indított rajongói oldalakat a Grand Theft Auto számára, még 2001-ben. Tevékenységüket azóta a Rockstar Games is elismeri, és az évek során felépítették a világ legnagyobb közösségét a rajongók számára. Fórumaikon csaknem 400 000 regisztrált tag szerepel és a GTA-val kapcsolatban nincs olyan kérdés, amire ott ne lehetne választ kapni.

A változó logó

Amikor az első pletykák megjelentek a következő részről, a GTA Network létrehozta a GTAV.net oldalt, ahol minden információt összegyűjtöttek a játékkal kapcsolatban. 2010. július 29-én a weboldal logójában szereplő V betű elkezdett színt váltani, és véletlenszerű képek jelentek meg benne. Ezt természetesen a látogatók is észrevették és egy fórumtopikban kezdték el keresni a V-ben található képeket.

Amint megtalálták a kép forrását, a logó újra megváltozott, és ez így ment egy darabig. Senki sem jött rá, hogy mi az oka a képek változásának, ám ami még furcsább, hogy az adminok folyamatosan életben tartották a keresést, és nem mondták egy szóval sem, hogy nincs jelentősége a képeknek.

Sokan feltételezik, hogy a GTA Network csapata jó kapcsolatban áll a Rockstar Games-szel (a fejlesztők ugyanis a nagyobb játékaik megjelenése előtt meghívják a főbb rajongói oldalak szerkesztőit, hogy megjelenés előtt próbálhassák ki a játékot – így volt ez a GTA IV-nél, Red Dead Redemptionnél és az L.A. Noire-nál is). Éppen ezért azt gondolták sokan, hogy a V-ben található képek a következő GTA helyszínére utalnak.

A megtalált képek

2010. augusztus 7-ig a következő logók jelentek meg a GTAV.net-en (a megjelenés sorrendjében fentről lefelé):

Lambeau Field, Green Bay, WI, USA


Lighthouse, Port Washington, WI, USA


Interstate 94 Highway, USA


Pink Palace Of The Rainbow Motel, Chicago, IL, USA


Red Light Restaurant, Chicago, IL, USA


Viking Ski Shop Inc, Chicago, IL, USA


O'hare International Airport, Chicago IL, USA


Matterhorn, Zermatt, Switzerland


Waikiki Beach, Honolulu, HI, USA


Bank of Hawaii, Honolulu, HI, USA

Graham Builders Inc, Honolulu, HI, USA


Star of Honolulu Cruises & Events, Honolulu, HI, USA


Shanghai Red's Restaurant, Marina del Rey, CA, USA


Five Guys Burgers & Fries, Washington, D.C, USA

Az utolsó érdekes, mert a teljes felirat körvonala arany színt kapott, és 5 golyónyom látható a G, A, N, E és T betűkön. Ebből kirakható az AGENT szó, és többek szerint valójában az AGENT lehet a következő GTA. Az összes kép eredeti forrása GIF-ben megtekinthető itt.

Koordináták és a kék logó

2010. augusztus 7-én éjfél után a GTAV.net-en a következő felirat volt olvasható:

Percek múlva visszakerült az eredeti kék színű logó:

Valaki észrevette, hogy a kép jegyzettömbbel megnyitva a következő információt tartalmazza:

6364 Hollywood

Másnap éjfélkor ismét frissült a logó, ezúttal a következő koordinátákkal:

+34 54' 14.99 -116 53' 9.95

A koordináták egy kaliforniai Ghost Town (Szellemváros) úthoz vezettek, ami egyesek szerint a San Andreasban lévő Lil Probe Innel mutat hasonlóságot:


Forrás: RockstarBase.com

Itt azonban még mindig nem ért véget a mizéria, augusztus 9-én délután a következő irányítószámot rejtették el a logóban:

NV89130

Ez Las Vegas irányítószáma, pontosabban a következő címre mutat a Google Maps szerint: Las Vegas, Clark, Nevada 89130. Las Vegas a San Andreasban szerepelt Las Venturas néven:


Forrás: RockstarBase.com

Végül még egyszer utoljára, 2010. augusztus 9-én éjfélkor frissült a GTAV.net logó. Nagyon rövid ideig a következő kép került ki:


(Köszönet yngwierocks-nak, akinek sikerült időben lementeni a logót!)

Ez a logó gyorsan lekerült, és visszakerült az eredeti kék V betű, a következő koordinátákkal:

33.39424, -104.522767

A számok Roswell (NM 88203) központjára mutatnak.

Máig nem talált senki sem magyarázatot, hogy a sok kép és a koordináták pontosan mit jelentenek. Mivel több helyszín is felmerült, nem tudhatjuk biztosra, hogy a GTA V-ben melyiket láthatjuk viszont. Sőt az sem biztos, hogy a GTA Network szerkesztői tudnának valamit, lehetséges, hogy csak szórakozásból csinálták mindezt, hogy lekössék a fórumon spekuláló felhasználókat.

A szavazás

2010. augusztus 6-án, magyar idő szerint 01:56-kor a GTAForumson egy új topik jelent meg szavazással. A szavazást az egyik admin készítette és néhány perc múlva törölték is. A kérdés "1102?" volt, amihez két válasz szerepelt: "5 Guys, 5 Bullets, 5 Letters" és "204.".

A 1102 valószínűleg a 2011 tükrözése, ám a másik kettőt még nem sikerült dekódolni. A "5 Bullets, 5 Letters" esetleg utalhat az egyik GTAV.net logóra, ahol 5 betűn (letters) volt 5 golyó (bullets), a Five Guys pedig egy amerikai gyorsétterem neve. A 204 egyesek szerint az év kétszáznegyedik napját jelentette, ami július 23, ám akkor nem történt sem bejelentés, sem semmi más.

Természetesen időben sikerült lementeni a képet:

deepthroatgta4

Látszólag deepthroatgta4 egy a sok GTAForums.com felhasználó közül. Ami azonban őt érdekessé teszi, hogy 2007-ben a GTA IV első trailerének megjelenése ELŐTT információkat szivárogtatott ki a játékról. Többek között utalt rá, hogy New Yorkban fog játszódni a játék, sőt az első trailer befejező képsorait is meglepő részletességgel írta le. Sokan nem hittek neki, de jóslatai később beteljesültek. Többen arra gyanakodnak, hogy kapcsolatai vannak a Rockstarral, esetleg valamelyik családtagja, vagy éppen ő maga a Rockstarnál dolgozik.

(A neve egyébként nem véletlen: Deep Throat volt az álneve annak a titkos informátornak, aki a Nixon elnök bukásához vezető Watergate-botrányról szivárogtatott ki információkat a Washington Post egyik munkatársának.)

Deepthroatgta4 később évekig nem írt hozzászólást a GTAForums-on, ám idén megtört a jég. 2011. július 9-én deepthroatgta4 egy új topikot hozott létre Genesis [Kezdet] néven (korábbi topikja, amiben a GTA IV-et szivárogtatta ki, a Revelation [Jelenések] nevet kapta; mindkettő a Biblia egy-egy könyve). Ez egyetlen képet tartalmaz, szöveg nélkül:

Rögtön feltűnt, hogy az egy évvel korábban rövid ideig kirakott GTAV.net logóban ugyanez a Red Dead Redemption kép szerepelt, ez pedig arra enged következtetni, hogy deepthroatgta4 a GTAV.net adminjaival is kapcsolatban állhat.

Tudván, hogy deepthroatgta4 már hasznos adatokkal szolgált a GTA IV előtt, felhasználók hada kezdett hozzá a kép megfejtéséhez, dekódolásához. A topik azóta több száz oldalra és több ezer hozzászólásra duzzadt, és rengeteg összeesküvés-elméletet szült, ám egyikre sem mondhatjuk, hogy 100%-ig biztos. Érdemes elolvasni néhányat közülük, de a helyszínnel kapcsolatos végső választ valószínűleg a GTA V bejelentése után tudjuk meg.

A cikkért köszönet illeti a RockstarBase.com-ot!

2011.08.12 13:48  ▪ Forrás: RockstarBase.com  ▪ Írta: Ben Dover

Cube Head
Offline
2011. 08. 12. 18:52
Roswell=UFO=Area51=Las Vegas=Las Venturas=San Andreas?Na jó, babonás vagyok...Ráadásul V akta XD

Hannibal
Offline
2011. 08. 12. 19:22
Szerintem csak kínjukban szórakoznak. GTA V helyszín: San Andres felújítva. Benne van Las Vegas,San Fransisco,Los Angeles,Hollywood,Roswell, area 51,sivatag,vidék. A legtöbb utalás meg spekuláció ezekre a helyszínekre jött be ráadásul amin most elgondolkoztam hogy egy Chicago is kiváló GTA helyszín lenne tele felhőkarcolókkal meg ugye nagy tavak folyók víz meg ugye a városrészek egymástól elkülönülve szintekre lehet osztani.


Offline
2011. 08. 12. 19:43
Hannibal: Chicago tényleg jó hely lehet GTA-nak ,nekem Chicago az életem oda fogok majd menni lakni egy jó 7 vagy 8 év múlva ,de én ki találtam egy Gta Chicago story-t meg szereplőket akit érdekel az írjon nekem egy üzit és el küldöm neki a Gta Chicagoban én vagyok a szereplő rólam szól stb.... ,de én ezeket a koordináta számokat megpróbálom össze olvasni és be írom a Google térképbe hátha rá bukkanok valami információra .

jana4
Offline
2011. 08. 12. 20:28
Hawaii-on érdekes lenne GTA-zni.
Igaz, annyira nem nagy terület... Max egy kisebb kiegészítő lehetne...
Ez sem ártana nekünk. Egy jó kis kellemes hawaii terület.

Bence (Visali)
Offline
2011. 08. 12. 21:42
jana4: Hawaii igenis elég nagy, az bizony három szigetből áll, amin nem mellesleg sok nagy vidéki terület is van.: Chicago-t nem hiszem, hogy bevállalják. Anno a GTA IV marketingjénél nagy patáliát csapott a város, hogy a Chicago-i buszok oldalán GTA IV reklám volt.

Banshee
Offline
2011. 08. 12. 22:48
Chicago-t énis eltudnám képzelni,de leginkább Vice City-t

smatyi
Offline
2011. 08. 13. 09:25
Nagyon jó lett a cikk.Rendkivül érdekes.

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 10:05
Szerintem itt több dolog lehetséges helyszínként (rövidítve írok de tudni fogjátok):
-GTA 1 3 részből állt: LC, VC, SA
ezt ők felosztották és külön külön kiadták őket >> GTA 3, GTA VC, GTA SA, GTA 4, stb... GTA 1 ismételt helyszínei szerintem kilőve GTA V esetén
-GTA London: nem hiszem, hogy az ellenkező közlekedés miatt megcsinálnák 3D-re. Kilőve
-GTA 2 Anywhere City: szintén 3 részből áll, igaz se a neve se a 3 rész neve nem sokat mondó, de hátha most ez a 3 rész jön felosztásra akárcsak a GTA 1 esetében, úgy most jönne a GTA 2
-------------------------------------
A másik lehetőség, hogy most sorba mennek:
GTA 3 felújítva >> GTA 4
lehet, hogy akkor most a Vice City következne? Talán azért zárnám ki mert kicsi a város, bár ha ezt is megcsinálnák nagyba mint a 4-et akk szerintem nem kizárt, DE az itt említett cikk alapján és az utálások alapján én a San Andreas-ra tippelnék, hogy most azt adnák ki GTA 5-ként, de csalódás lenne mivel az nem rég jelent meg...
------------------------------------
Zárásként, szerintem ide már a GTA 2 helyszíneit kellene felújítani, ugyanis csak a GTA 1 helyszíneit már rengetegszer felhasználták és nem akarom kimondani, de így már nem fognak tudni újat mutatni helyszínként, ami már kicsit unott lesz.
Itt egy lista, hogy a GTA1 városai külön-külön hányszor lett felhasználva (GTA 1-et is beleszámolva, viszont a kiegészítők nincsennek benne):
Liberty City: 6
Vice City: 3
San Andreas: 2
(Ne felejtsük el beleszámolni a konzolos kiadásokat se, mint pl GTA Advance, LCS, VCS, CW)

-Magyarul Liberty City már nagyon sok, Vice City San Adnreas és a GTA 2 helyszínei az esélyesek szerintem. (Bár már jólesne egy vadiúj kitalált sziget)
Ez volt az én véleményem, várom a reagálásokat!

ATi0021
Offline
2011. 08. 13. 10:16
Szerintem az idei GC-n megtörik a jég és végre bejelenti a Rockstar. Véleményem szerint nem kell mindent elhinni, lehet szimplán a Rockstar szórakozik és próbálgatja hogyan reagálnak a rajongók.

Véleményem szerint Chicago nem lesz, túlságosan hasonlítana New Yorkra. LA-t megint nem hiszem, mivel most jött ki az LA Noire. És nem úgy ismerem a Rockstar, hogy másolgatna rövid időn belül. Véleményem szerint Vice City lesz a következő, persze teljesen újra tervezve. Nem sok játékban láthattuk Miamit, ami egy teljesen más terep lenne mint NYC.

Plusz elég csak megnézni a GTA Forumson levő szavazást ahol még mindig Miami vagyis Vice City vezet, véleményem szerint nem véletlenül, ideje lenne visszatérni. Főleg, hogy elég sok utalás volt rá a IVben is. Az a csöves aki megtalálta a gyémántokat Vice Citybe megy, ezt írta a Liberty Tree. Lehet Packie vissza akarja őket szerezni és ezért ül repülőre. Persze ez is csak találgatás, de az tény elég sok utalás van VC-re:

http://gta.wikia.com/Vice...y_in_GTA_IV_Era

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 10:29
ATi0021:
Nos igen van benne valami, sajnos nekem a GTA 4 még új mivel még csak most játszom ki először ezért még nem tudom az ilyen rejtett dolgokat. Na meg elég nagy a város, mire bejárom. (Sajnos angol ezért senkiről nem tudok meg semmit játék alatt, de sima verzióval meg szaggat ). Végül is annyiból erősíteném meg a dolgot, hogy a San Andreasba is volt talán egy "utalás", a GTA 4 helyszínével kapcsolatban, amikor Liberty Citybe kellett repülni... Szerintem ezzel mindent elmondtam.
----------------------
Én örülnék egy felújított Vice Citynek, nekem legalább is az volt a kedvencem amit még talán a GTA 4 se tud megtörni nálam. Annyi bajom van már csak visszamenőleg a VC-vel ha játszok, hogy hiányos, nincs benne nagyon semmi amit küldin kívül tudnál csin, se tuning, nagyon öltözködés se, már az autók reagálása, mozgása is más GTA 4 után, de akk is az marad nálam a legjobb (még). Legalább is talán azért tetszik a legjobban mert olyan élénk színek vannak benne, olyan világos van állandóan, alig egy sötét hely, nekem ezért tetszik, és ezért nem tetszett a GTA 3 mert olyan komor, sötét volt végig.

Cube Head
Offline
2011. 08. 13. 10:33
megölöm a rockstart ha sz*ros kitalált várostban lesz.Nem kell anywhere akármi city!!!!!!!!!!!!!!!!Egyébként el tudnák képzelni egy Vice City 2-őt, mert annak végülis nem lett vége.Nem tudjuk Rosenberg miért ment San Andreasba, és a VC végén mondják "az észak megvan, jöhet a dél".én el tudnám képzelni.

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 10:41
Cube Head:
A név a legkevesebb.
Azt még át lehet írni. Ha megfigyeljük, hogy a GTA 3 föszereplőnek se lehetett tudni a nevét. Egészen a San Andreasig (tudtommal). És nem volt belőle baj, hogy "utóbbi módosítás volt" mert GTA 3-ra nézve ez hiányosság volt, hogy nemtod kivel mész. Ezért Utólag át lehet nevezni a GTA 2 helyszíneit is arra utalva, hogy felfedik a valóságot...
Én GTA rajongóként NEM szeretem ha egy FŐSZEREPLŐ meghal, mint a Vice City legelső intro-jában Victor Vance. Én úgy hiszem, hogy ő vele is lehetne még talizni 1 új GTA-ban. Én akkor is úgy képzelem el a dolgot, hogy lelövése után még meg tudták menteni az életét, csak azt már nem mutatták, és kicsit visszavonult gyógyulása alatt, és ezért egyszer visszatérhet 1-1 küldire mindenki meglepetésére. Én így fogom fel a dolgot , de mindenki azt hisz amit akar... Szerintem elég ütős lenne.

ATi0021
Offline
2011. 08. 13. 10:47
Cube Head - Tévedsz, ugyanis tudjuk miért ment Ken Rosenberg San Andreasba. Drog elvonóra küldték\ment Fort Carsonba, ami SAba van. Miután tiszta lett felhívta Tommy-t, de nem fogadta a hívását, ami arra utal, hogy megszakadt a barátságunk. Mondjuk ebben nem vagyok biztos. Majd később mivel nem volt más Salvatore ajánlatát fogadta el, a kaszinó vezetést. De ha nem hiszed nézd meg a Rockstar által készített bevezető filmet: (ken a második részben van)

GTA: San Andreas - The Introduction
Első rész: http://www.youtube.com/wa...h?v=l9vlb_gKuIQ
Második rész: http://www.youtube.com/wa...h?v=did0kbW4UX8

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 11:01
ATi0021:
Lol ezeket a vidiket még nem láttam . Ezek is hivatalos Introduction-ok? Ezt, hogy nem láttam még van ilyen vajon Vice City-be vagy akár több epidnál is?

Cube Head
Offline
2011. 08. 13. 11:02
köszi.de tommy sorsára vice cityben kiváncsi volnék

ATi0021
Offline
2011. 08. 13. 11:03
Megjegyzem a kép nem csak San Andreasra utalhat, Vice Cityre is. A topic neve Genesis épp az ami a Phil Collins bandájának a neve. Phil Collins szerepelt már GTA-ban. Pontosan a Vice City Storiesban, ami Vice Cityt jelentené megoldásnak.

Ha megnézzük Deepthroatgta4 képét, akkor látható, hogy a GTA4-es képen dél felé haladnak, ami egyenesen Miamiba vezetne. És ha megnézzük az RDR-es képet is, látható, hogy keletre felé tartanak, szintén Miamiba vezet, ami Vice City. De itt van ehhez egy kép is: http://i816.photobucket.c...hotel/truth.jpg


MasterP - Tudtommal csak SAhoz készült ilyen. A gyűjtőknek szánt kiadás bónusz lemezére rakták a filmet.

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 11:14
ATi0021:
Fhu köszi szépen. Úgy látom te sokat tudsz még a GTA-ról. Nem lehet valahonnan letölteni az összes GTA-hoz kiadott gyűjtői változatot, extrákat vajon? Én sajnos annyira nem vágom nagyon a GTA-s emberek éltetét, max amit a játék során tapasztaltam. Jó lenne ismét Vice Cityben játszani csak egy 1-2 újdonságot belerakni.
Remélem tartják szokásukat a készítők. Ha megfigyeltétek a GTA 3-ban alig volt valami, ezért a GTA 4 se vitte túlzásba dolgokat. Ahogy a 3ba se úgy a 4be se lehetett venni házakat pl. Ezért rem a Vice Cityben úgyanúgy lehetünk cégeknek tulajdonosai is

Hannibal
Offline
2011. 08. 13. 11:27
Most ahogy látom elég sok fontos információt nem ismertek.
Ugyanis GTA IV kiadásánál mondta a Rockstar hogy nem térnek vissza a korábbi részekhez! Vagyis nem lesz több rész a GTA III-mas Liberty Cityben a GTA San Andreasos San Andreasban se a GTA Vice City-s Vice City-ben.Ami azt jelenti hogy az ezekben a részekben szereplő karaktereket sem látjuk már soha. De ezt már láthatjuk a GTA 4-ben mivel egy San Andreas Méretű új Liberty Cityt kaptunk. Meg nézzétek a sémát: GTA 1:LC,VC,SA ------- GTA 3 éra: LC,VC,SA Most kezdődött a GTA IV-éra és ha követi R* a logikai sorrendet akkor ebben a szériában kell még egyx VC és SA. Kezem adom rá hogy 50%-50% hogy a kettőből az egyik lesz az új rész helyszíne. És mivel teljesen új várost csinálnak tökmind1 hogy VC vagy SA mert teljesen új lesz új szereplőkkel. Ha utalást keresünk GTA4-ben VC-re vannak utalások meg San Andreas 3 városára vannak ugye arepülőgépjárat plakátok ezek iscsak ezt a 4 helyszínt reklámozzák, de még mindig több utalás van San Andreasra mint VC-re. Úgyhogy számomra bisztos hogy vagy egy egybe San Andreast kapunk vagy csak az egyik városát és hozzá DLC-be a másik 2 várost.

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 11:37
Hannibal:
Mondasz valamit. Rengeteg variáció átfutott az agyamon, de az a fajta még nem, hogy most jönne a GTA 4 sorozat. Viszont ha azt nézzük akkor idáig a GTA 1-et levonva San Andreas még csak 1* volt. De lehet, hogy most tényleg a Vice City maradna ki? Hasonló kép mint a Stories sorozatokból San Andreas? Én mindkettő (VC, SA) megvalósításának nagyon örülnék!

Hannibal
Offline
2011. 08. 13. 12:12
Miért maradna ki? Ugyanúgy mint VC után kijött a SA. itt is egymás után bisztos hogy kijönnek csak az a kérdés hogy melyik fog előbb megjelenni a Stories részeket meg kár ide bevenni mert azok mellékrészek mint az advance vagy a CTW.

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 12:32
Hannibal:
Az világos. Viszont amiért kimaradt a San Andreas Stories valószínű ezért adták ki azt a kis előzetest amit fentebb ATi0021 említett. Amúgy logikus, hogy akkor már a Vice City következzen . Én nagyon szeretném. Bármi is legyen, biztos a grafikája lesz olyan szép mint a GTA 4-é, és remélem, hogy lesz olyan szabad mint a San Andreas, mind járműben, mind vásárolható helyekben, ruhákban, tuningba, stb...

ATi0021
Offline
2011. 08. 13. 12:36
Hannibal - San Andreasre is vannak utalások ez tény, bár szerintem nem több mint VC-re. Plusz rosszul tudod a sémát. A GTA1-nél LC->SA->VC volt a sorrend.

MasterP - Ami igazán hátrányban van az London. Eddig csak egyszer szerepelt. San Andreas annyiból még előnyben van, hogy az eredeti SA egy város volt, és később lett belőle megye. Amúgy nem véletlenül maradt ki a Stories sorozatból. A PSP és az UMD már a Vice Cityvel is alig tudott megbirkózni. Elég komoly terület építési gondok voltak. A San Andreas túl nagy falat lett volna, még a PS2 is épp hogy elbírja.

Cube Head
Offline
2011. 08. 13. 12:39
szerintem london nagy port kavarna

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 12:42
ATi0021:
Ezt nem tudtam, h a GTA 1-ben VC és SA meg voltak cserélve ugyanis mindenhol másképp írják, ebből is látszik, hogy nem játszottam még ki. Ezért szedem le.

De ha a San Andreas Stories-t kiadják legalább PS 2-3-ra, nem értem, hogy hogy nem fért volna el, hisz vannak ennél nagyobb játékok is

Cube Head:
Szerintem is. Viszont ha meg normálisra csinálják meg, hogy nem ellentétes a forgalom, az meg megint gáz mert nem valóságos, sehogy se lenne jó...

DOGG
Offline
2011. 08. 13. 13:07
Hmmm ez érdekes!!

MateL
Offline
2011. 08. 13. 13:42
Lehetséges, hogy az Agent, a Rush és a GTA V egy és ugyanazon játék? Bár az Agent PS3 exkluzivitása kicsit megkavarja a dolgot. Szerintem a kilőtt betűk arra utalhatnak, hogy együtt kerül a két játék bejelentésre. A Rush pedig véleményem szerint inkább az Agent, az ügynök főszereplő miatt. De akár az is lehet, hogy a két játékot valami más ok fűzi össze... Talán két különböző játék 1 era-ban? De akár az is lehet, hogy a helyszínek képei az Agent helyszíneit leplezik le, erre az utolsó kép utalhat. Asszem ma zombiként fogok viselkedni, mert a fél elmém egész nap ezen fog járni.

MasterP
Offline
2011. 08. 13. 13:53
MateL:
A kilőtt golyók száma (5) az nyílván a játék nevét adja mint GTA V, viszont ha megnézzük a gif képeket akkor találunk olyan hegyet aminek a teteje havas, szóval, Vice City-be nem lehet, ott nem volt hegy, San Andreasba volt egy hatalmas, de nem volt havas, Liberty-be meg nincs. Szóval akkor ez inkább San Andreasra utal, esetleg azt a hegyet megcsinálnák havasra... Nemtom. Akkor csak kimaradna a Vice City?
Amúgy mit jelent az, hogy ERA?

MateL
Offline
2011. 08. 13. 14:08
MasterP: A kilőtt golyók száma (5) az nyílván a játék nevét adja mint GTA V

Én inkább arra gondoltam, hogy a betűkből összeolvasható az AGENT. Erre alpoztam.

Az Era azt jelenti, hogy egy történetszál. Például volt egy gta3 era, mert voltak a játékoknak közös szereplői, így egy történetre fűzhető össze. A gta IV egy külön era, mivel a IV beli valóságban a 3 valósága nem történt meg. Remélem nem zavartalak össze.

fezlergabor
Offline
2011. 08. 13. 14:30
Én nagyon örülnék egy új San Andreasnak, a nagy szabadság miatt, csak ne egy niggerrel kelljen megint játszani
Vice City-t meg nyilván sokkal nagyobbra kéne megcsinálni, hiszen ma már (vagyis sokkal inkább 2 év múlva, mire megjelenik) a 2002-es VC már elég aprócska lenne. A pakliban természetesen ez is benne van, úgyis újra meg kell tervezniük, s újra fel kell építeniük mindent. Mondjuk nekem tökmindegy hol fog játszódni, ha sikerül jól megcsinálják. Csak legyen sok vidéki rész, meg egy (vagy több) szép nagy város, és a terület körbejárását meg oldják meg olyan jól, mint az SA-ban..

Hannibal
Offline
2011. 08. 13. 14:46
ATI tudtam csak az a lényeg hogy mind2 helyszín szerepelt a játékban. A Vice City Storiest is azért adták ki mert az addig üst a vasat amíg meleg elvet alkalmazták. Meg is lett az eredménye. egy kurva bugos lassú játék lett. Még autót sem lehet a garázsban elmenteni. Az Agent meg külön játék. Alapból ha minden nagy GTA rész 3 platformos ez meg csak PS3 nehezen lenne ugyanaz sőt a neve Agent nem GTA. A rush meg nem lehet az Agent mert a rushban Mexikói drogbandába beépülés van az Agent meg egy hidegháborús kémjáték. Nehezen tudom elképzelni hogy a szovjet komcsik 1970-ben létrehoznak egy mexikói drogkartelt XD Annak a helyszíne Európa,Szovjetunió,Kuba, Ázsia lehet.

MateL
Offline
2011. 08. 13. 15:02
Hannibal: "az Agent meg egy hidegháborús kémjáték"
Ezt honnan lehet tudni?

Bence (Visali)
Offline
2011. 08. 13. 15:50
MateL: Onnan, hogy úgy jelentették be.

Egyébként a nyilvánvalót veszem, minden pletyka a a Hollywood-ot tartalmazó párbeszédtől a Rush szereplőválogatásig minden San Andreas-ra utal. A cikkben is a legtöbb utalás erre vonatkozik.

Egyébként arra senki se alapozzon, hogy mivel a GTA3-ban Liberty City-t Vice City követte akkor most is így lesz. A GTA1-ben előbb válik elérhető San Andreas, mint Vice City.


Offline
2011. 08. 13. 18:26
MasterP: Amúgy én ezeket a videókat tavaly láttam ,de ilyen van a Vice City-ben is ott olyan ,hogy amikor még Tommy Libertyben volt és amikor elkapták a rendőrök a videót még megkeresem ,de amúgy 2007-ben lett volna Gta San Andreas Stories csak a Rockstar Leed-s miatt nem lett Sa stories és helyette Gta 4 lett .Amúgy én is sokat tudok a Gtáról ,de Ati0021 te is tudsz sokat én nem is tudtam ,hogy Packie azért utazik Vice City-ben ,hogy azt a csöves csávótól el vegye a gyémántokat ,de gondoltam ,hogy ezért utazhatott oda valami ilyesmiért . Amúgy az a csöves csávó Vice City-ben született a Gtawiki-n volt ,hogy ő Vice City-ből származik .

ATi0021
Offline
2011. 08. 13. 19:37
: Azt nem tudom biztosan hogy hova ment, viszont véleményem szerint oda. Az alapjáték és a két DLC is a gyémántok körül forgott, szóval lehet a következő is. Plusz nem láttuk még az összes maffia családot, szóval ebben is van még mit kihozni.

Amúgy a Tommy-s videóhoz tudnál linket dobni?


Offline
2011. 08. 13. 20:34
ATi0021: De melyik Maffia családok ? Libertyben vagy Vice Cityben ?
Itt a Tommy-s videó linkje remélem nem Fake : http://youtu.be/hHMFgOOLqnc
Nézetek meg tavaly találtam ha jól emlékszem

Bence (Visali)
Offline
2011. 08. 13. 21:09
: Olvasd el http://gtaplace.hu/cikkek...a-iv/354/bandak a cikket és rájössz. Egyébként hülyeség amit írtál, hogy a San Andreas Stories helyett lett a GTA IV, mert a GTA IV-et már jóval korábban elkezdték fejleszteni, már a GTA San Andreas kiadása után.


Offline
2011. 08. 13. 21:30
Bence (Visali): Ok bocs ,de nem olvastam végig ,de most több információt tudok, majd végig olvasóm ,jó akkor lehet ,hogy rosszul olvashattam azt a San storieses hírt bocs .

Hannibal
Offline
2011. 08. 13. 21:37
Hát itt elég sok hülyeség íródott: Ez a Tommy Liberty Cityben videó egy kamu videó. Kezdjük ott hogy hangjuk sincs. Aztán soha nem mondták hogy lesz SA stories. Packie sem biztos hogy a gyémántok után ment. Nézzük csak azt hogy a családjának annyi az egyik tesója meghal a másik börtönben van és ha úgy választuk a végét a huga is meghal ráadásul elbukták a gyémánt bizniszt, csóró marad miért maradna a városban? A RUSH szereplőiközt van egy Mcreary nevű koma Kalifonriában Ha ez lenne a kövi gta akkor lehet hogy oda megy nem VC-be. Nem feltétlenül így van de ez is egy lehetőség.Meg azért van a TBOGT végén a The end felirat hogy levan zárva a GTA IV era maffia,város,szereplők,gyámánt.

kokain2000
Offline
2011. 08. 13. 22:02
És Liberty City It's Over! Ezt ne felejtsétek el!

fezlergabor
Offline
2011. 08. 13. 22:08
Hát abban szinte biztos vagyok, hogy a gyémántosdit nem fogják folytatni. Az IV és a két DLC is ekörül forgott.. Annyit esetleg el tudok képzelni, hogy Vice Cityben találkozunk a csövessel, vagy valamilyen szerepe lesz az új fegyverboltjának, már ha lesz köze a játéknak VC-hez.

Banshee
Offline
2011. 08. 14. 13:03
Sajnos ahogy Hannibal is említette, nem térnek vissza a korábbi részekre,pedig egy Miami-ra hajazó Vice City nagyot ütött volna.

HDReady
Offline
2011. 08. 14. 13:16
Ne legyetek olyan bisztosak abban hogy a kovetkezo gtav hejszinei San Andreas vagy Vice City lessz, mivel ha szmitasba vesszuk amit Hanibal is irt 'Ugyanis GTA IV kiadásánál mondta a Rockstar hogy nem térnek vissza a korábbi részekhez! '(csak halkan megjegyzem nem mindig kell el hinni amit a rockstar mond ) es amit tenyleg a rockstar mondot akkor ezzek a hejszinek ki vannak huzva, am akkor mejk hejszin lehetne az idealis ? Vancouver City mondjuk nem is lenne rossz szep varos van viz van hegy es sok erdo ami ugye akkor mar ettheto is lenne az a kis havas hegycsucs de ezt csak en gondolom igy nem bisztos, de vegyukj azt is figyelembe hogy eleg nagy kihivas lenne a rockstar north nak egy San Andreast ossze hozni mert mar a ps3 nak meg az xbox360 ez mar tul nagy falat lenne 3 varos rszte bele zsufolni es plussz meg a videki teruleteket is, sajnos nincs elegendo memoria a konzolokba hogy ezt meg valositsak hissz tudjuk hogy sok gondok is voltak a gta iv eseteben a betoltessel, ugy hogy nem hiszem hogy SA leessz a kovetkezo csak ha ki nem talanak egy olyan gta los santos es egy varos ressz hatalmas terulet mint a gta iv -el akkor talan igen, es meg ott van a Vice City is.

Az en velemenyem szerint ez a sorrend :

- Grand Theft Auto Vice City
- Grand Theft Auto Los Santos
-Grand Theft Auto ??? (egy uj hejszin )




Offline
2011. 08. 14. 13:18
Banshee: Ja ,de mi lenne akkor ha most tényleg vissza térnének a korábbi részekhez 2011 Vice City és Tommy már öreg ember és Niko ki utazna Vice City-be de jó lenne .

Bence (Visali)
Offline
2011. 08. 14. 13:54
: Gyerek vagy még

A GTA3 érához sohasem térnek vissza, mivel elrontanák annak értelmét, feelingjét, ha hozzányúlnának. Évekkel később jelentek meg Mac-re és a GTA: San Andreas Xbox 360-ra, de ezeket már nem írták meg a játékok hivatalos oldalán, hiába platform megjelenés, még a logókat sem tették ki. Nem kontárkodtak bele a letűnt korokba.

Ezek az utalások most előre sugallják, hogy a GTA IV kapcsolatban fog állni a GTA V-tel. Ennek oka az lehet, hogy már szépen, részletesen kiépítették Liberty City világát, és erre építenek.

ATi0021
Offline
2011. 08. 14. 14:24
Hannibal: Abban Te sem lehet biztos, hogy Kate volt az áldozat, mert a két befejezés miatt nem egyértelmű. A másik Packie valóban szegény talán épp ezért szerezné meg a gyémántokat, esetleg a börtönben levő tesója küldi el. Valóban ott a végén a THE END felirat, de az csak Liberty Citytől búcsúzik.

Sehol semmi hivatalos utalás nem volt arra, hogy vége van a GTA IV eranak. Ott van a Libery City Its Over-t tartalmazó kiadvány. Azon is csak a várostól búcsúzik a Rockstar, plusz ott van, hogy NEXT STOP, vagyis lesz folytatás.

Bence (Visali)
Offline
2011. 08. 14. 15:13
ATi0021: Bejelentették, hogy lezárták a GTA IV érát. A GTA IV befejezése olyan amilyen, vagyis lehet Kate halott és lehet Roman is hallott, esetleg egy cseles megoldással a folytatás arra alapozik, hogy valamilyen úton-módon mindketten meghaltak.

kokain2000
Offline
2011. 08. 14. 15:44
A jővőheti Gamescom-on lesz 0. nap ?

Bence (Visali)
Offline
2011. 08. 14. 15:48
kokain2000: Ahogy vesszük. A rendezvény 17-én kezdődik, de aznap csak zárt ajtók mögött. Majd 18-án, 19-én, 20-án és 21-én mindenki számára nyitva állnak a kapuk.

Banshee
Offline
2011. 08. 14. 16:02
Bence (Visali): Reméljük, hogy még ebben a hónapban megtörik a jég, és kapunk hivatalos bejelentést.

kokain2000
Offline
2011. 08. 14. 16:19
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be 9:33-nál megemlítik a GTA új részét.

Gege
Offline
2011. 08. 14. 17:40
kokain2000: A csávó az USK-nál dolgozik ("német ESRB") és elmondja mi alapján értékelnek egy játékot, mennyi mindent kell átnézni benne, és példaként a GTA-t hozza föl.


Offline
2011. 08. 14. 18:12
kokain2000: Igen és én voltam az első aki meg mutat Gege-nek , ezt én vettem legelsőnek észre .

HDReady
Offline
2011. 08. 14. 19:32
Egy dologban bisztosak lehetunk mindanyian, es pedig abban hogy a Grand Theft Auto kovetkezo resze keszul es az is bisztos hogy nagyon utos game lessz, hat azert mar lassan itt lenn az ideje egy bejelentesnek en ugy gondolom hogy a gamescom egy tokeletes idozites lenne egy nagyszeru varva vart game bejelentesehez de ha ez meg sem kovetkezik be akkor sincs minden veszve bar mejk atlagos napon is be tudjak jelenteni.

Shotgun
Offline
2011. 08. 14. 23:30
Banshee: Tekintve, hogy, ha egészen jól emlékszem az OXM szerkesztői behatárolták a bejelentést nyár végére, nagy valószínűséggel 20-ától lehet számítani a bejelentésre. Mellesleg azt fontos figyelembe venni, hogy a GTAForums.com adminisztrátorai akár ki is találhattak egy teljesen légből kapott kis történetet, amit próbálnak most a játék körülötti felhajtás növelése érdekében, a rajongókkal megfejtetni és elhitetni. Lehet, hogy az eddigi tippek még csak közel sem jártak a megoldáshoz, azaz a valós helyszínhez.

Banshee
Offline
2011. 08. 14. 23:49
Shotgun: Ha ebben a hónapban nem történik semmiféle bejelentés,akkor lehetséges,bár hallottam,hogy állítólag a Gamescom-on jelentik be hivatalosan.De persze, nem lehet biztosra venni.

Bence (Visali)
Offline
2011. 08. 15. 12:09
Banshee: Ha nem írtam volna le fent, akkor még talán nem is mondanám,de szétírtam, hogy a Gamecom 17-én, 18-án, 19-én, 20-án és 21-én lesz. Ebben a hónapban, augusztusban! Vagyis ha ebben a hónapban jelentik be akkor ugyanarról beszélünk, hogy a Gamescom-on jelentik be.

MasterP
Offline
2011. 08. 15. 15:55
Nost visszatértve arra, hogy a San Andreas túl nagy lenne már ha megvalósítanák, akkor csinálják meg 1 vagy akár 2 DVD-vel többre, vagy BluRay-re, ne hogy már pont ez akadályozza a dolgokat . Azt se bánnám ha később kiadnák a San Andreas Stories-t.
Lenne pár kérdésem:

1: milyen gyémánt rablásról beszéltek? Ez a GTA 4 végén van? Vagy az egyik kiegészítőjébe? (még nem játszottam ki teljesen azért kérdem)

2: úgy olvastam Roman-t is meg lehet ölni a végén, nos ha megölöm, akkor utána vár nem tárcsázhatom a Car Service-t?

3: Mondjátok, h elvileg a Liberty City története végleg lezárul. Nos akkor hogy kell értelmezni a történetet? Ugyanis mi a sorrend? Mert a gta 4 nemtom hányba játszódik.
Ez lenne a sorrend?
-GTA LCS
-GTA 3
-GTA 4
-GTA CW
Tényleg nem tudom, akárcsak a GTA Advance mikor játszódik meg a CW.

4: még utolsónak azt kérdezném, rákerestem az összes gta főszereplőre. Igen érdekes dolgot találtam:
http://patrickbrown.devia...F28850696&qo=14
Nost amit nem értek, honnan vette a GTA 1, London, 2-nek a neveit? Lehetséges ez? És a GTA 4-hez miért van 2 főszereplő írva? (Lola Del Rio)

Légyszi aki ezekre tud válaszoljon. A válasz elé elég csak a számot írni és tudni fogom. Előre is köszi

csaba292
Offline
2011. 08. 15. 16:11
Senki se tulajdonít figyelmet a képnek...mi van ha beleteszik a Red Dead Redemption helyszíneit? Szerintem nagyon menö lenne hogy ugyanaz a 2 nagyobb sziget mennyit változott 100 év alatt... szerintem nem véletlen volt Red Dead Redemption nagy része 1911-ben, ha tényleg idén bejelentik az pont 100 év. Gondoljatok bele milyen jó lenne azokat a helyeket megnézni a mai idökben amit 100éve láttunk egy másik játékban?


Offline
2011. 08. 15. 17:11
MasterP: Helló én megválaszolom a kérdéseidet , de nem sorrend szerint fogom megválaszolni !
3: Gta London 1961 és 1969-ben játszódik,Gta 1 1997-ben, Gta Lcs 1998-ban játszódik,Gta Advance 2000-ben játszódik, Gta 3 2001-ben játszódik, Gta Vc -1986,Gta Vcs -1984,Gta Sa -1992, Gta 4 - 2008 akár csak a 2 db DLC-is , Gta Cw -2009, Ennyi remélem érted ,hogy hogy írtam ?
4 : Patrick Brown egy Gta kép szerkesztő , de ez a PatrickBrown látom rosszul írta a Gta 2 főszereplőjét mert a Gta 2 nek a főszereplője : Claude Speed akivel a 3-ban mentünk . És a Gta 1-ben meg a Londonban több szereplővel lehetett menni és Billy Bob Bean az a Gta 2-ben egy ellenség nem az a főszereplő hanem Claude speed, a Gta 4-ben nem tudom minek rakod oda 2 főszereplőt szerintem ez a Lola Del Rio ez az a nő aki a Gta 4 egyik artworkjában szerepel az a nyalokázos nő ,de ez a Lola minek lenne már Gta főszereplő ?
2 : Most spoilerezni fogok ! Roman-t nem lehet megőlni ,Roman meghal! Úgy ,hogy Jimmy Pegorino mond nekünk egy üzletet azt mondja Dimitrinek valami drog üzletet csináljunk ,de Niko-t nagy nehezen rá vette ,hogy elfogadja utána ,Kate fel hív minket telefonon ,hogy megvan Dimitri buvohelye és ,hogy menyünk el oda Dimitrit egy piros ember jelel fogja jelölni a térkép ,de Roman azt mondja nekünk ,hogy fogadjuk el Jimmy ajánlatát és menyünk bele az üzletbe ,ha a Jimmy ajánlatát akarod elfogadni akkor egy dollár jelbe menyünk bele zöld dollár jelbe menyünk bele ,itt dönteni kell ha a piros emberhez mész akkor Kate hal meg Roman esküvőjén ,de ha a dollárhoz mész akkor Roman-t az esküvőjén lelövi Dimitri egyik embere ,de szerintem a piros emberhez menyél mert ha Roman hal meg az nem jó mert akkor nem tudod használni a Car Servicet ,a Spoilerét bocs ,és az esküvő után jön az utolsó pálya amikor bosszutálni kell,
1 : Na a gta 4 meg a DLC-i a gyémántok körül forog ,azt te is tudod ,hogy Niko egyik katona társa Drako Brevic ,Ray Bulgarinak eladta Niko katona társait és Bulgarin gyémánt csempészéssel dolgoztatta őket és az egész maffiának a gyémántok kellenek mert 2 millió dollárt érnek a Tbogt-ben meg a Tlad-ban a gyémántokat akarjuk megszerezni ,de a Gta 4-ben Gerry akarja leginkább megszerezni ezért raboljuk el Graciet ,hogy Tony oda adja nekünk a gyémántokat amikor oda adták nekünk a gyémántokat Bulgarin csapdát rendez nekünk és a gyémántot vissza szerzi Bulgarin és Bulgarin elmenekül Packie meg mi megöljük Bulgarin embereit és a Bulgarin egyik embere ledobja a gyémátott egyik teherautóra és az Bulgarin teherautója volt a Tbogt végén Luis megőli Bulgarint és a gyémántokat oda adjuk egy csöves embernek annak a csöves embernek akit a Gta 4-ben még Vlad terrorizált És az az ember lehet ,hogy elmegy Vice city-be és Packie lehet ,hogy ő utána megy ezt akkor mutatják amikor vége van a Tbogt credit-jének és amikor Packie elment repülővel akkor ki van írva ,hogy THE End ,szóval lehet ,hogy Packie a csőves embertől akarja vissza szerezni a gyémántokat . A spoilerekért bocs ,remélem most már tudod a kérdéseidre a válaszokat .üdv

MasterP
Offline
2011. 08. 15. 17:28
:
Köszi a választ! Hasznos volt! Sajnos legnagyobb bánatomra nekem angol a GTA 4, és ezért nem tudom a történetet küldik közbe, hogy mit miért . Fel kellett tennem egy patch-et, hogy ne szaggasson a játék, amitől persze a magyarítás már nem volt jó . Esetleg tud valaki olyat ahol legalább minden egyes szöveg le van írva amik a küldik előtt és közbe mennek? Még az is jó lenne ha egy magyarosítást meg tudnék nyitni és elolvasnám az összes beszélgetést amik menne játék alatt mert így tényleg nem fogom érteni a történetet .
Minden esetre TheGTAKING még 1* kösz a gyors választ!

Gege
Offline
2011. 08. 15. 17:50
MasterP: Tanulj meg angolul, nem nehéz nyelv Egyébként a magyarításnak elvileg a legfrissebb patchel is működnie kell.

asd14asd
Offline
2011. 08. 16. 12:01
LONDON!!!!


Offline
2011. 08. 16. 13:28
MasterP: Szívesen MasterP ,de amúgy én két éve tanulom a angolt ,de angol nélkül is megértem a történetet nem nehéz megérteni a történetet ha akarod elmondhatom az egészet , amúgy nekem angol a Gta 4 mert Ps3-mon van meg nekem és majd nem ki platináztam ,de Xbox-on is megvolt a Gta 4 csak a Xboxom elromlott ,Amúgy tudod az egész Gtában a főellenséget ? Meg mondjam neked mert szeretek másoknak mondani információkat


Offline
2011. 11. 05. 15:16
Szerintetek a gta 4 trailerjében miért van a gyémántnál akkora hangváltozás? Igaz még nem játszottam végig de egy csomó vidit láttam kérlek írjátok ,hogy annak mi a szerepe.Mert lehet hogy átnyúlik agta5-be?

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink