Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V - Rockstar rejtvény megoldva?

Biztosan emlékeztek arra a hírünkre, amelyben arról számoltunk be, hogy a GTA: Episodes from Liberty City dobozában lévő felhasználói kézikönyvben (valamint nem mellesleg a The Ballad of Gay Tony-ban néhány utcai plakáton is) egy komoly képrejtvényt rejtettek el a készítők. Nos, úgy tűnik, a hardcore GTA rajongókon még ez sem foghat ki, és a feladvány megoldódni látszik...

Az ominózus plakát egy "Liberty City, It's Over" nevezetű kitalált filmet reklámoz (A "New York, I Love You" paródiája, még a szív alakú logó is hasonló), valamint lentebb olvasható az a felirat, hogy "Next Stop", azaz "következő (helyszín)". Itt pedig mintha ki lenne szakítva valami a plakátból, és alatta egy másik kép látszik, amely minden bizonnyal a következő Grand Theft Auto játék fő helyszínére való utalás.

Az említett képrészlet - számos fórumon olvastuk - valószínűleg valamiféle hegyet ábrázol a háttérben, valamint hátul az égbolt látszódik, lent pedig fenyőfára hajazó objektumok. Mivel a GTA IV helyszínéül Liberty City szolgált (amely ugyebár a GTA III-ban is ámokfutásunk központja volt), sokan feltételezték, hogy Vice City, vagy esetleg San Andreas városainak utcáit róhatjuk majd a következő GTA-ban.

Hatalmas köszönet illeti a ModMyGTA.com egyik felhasználóját, "Lysergio"-t, aki úgy tűnik, megfejtette a Rockstar képrejtvényét. Felfedezte ugyanis, hogy a képrészlet teljes méretében mindvégig megtalálható volt a GTA IV-ben. A szakadás alatt olvasható Seagulls valójában a GTA IV-ben egy színház neve - ez adta meg az első lépést. A Seagulls épületével szemben van egy Szex Shop, amelynek belsejében látható egy vulkánt ábrázoló plakát - nos, ennek egy részlete látható a rejtélyes szakadás alatt.

Kattints a képekre a nagyobb mérethez!
Az eredeti plakát Ez látható a szakadás alatt
(GIF)
A szex shop szemben a Seagulls színházzal A vulkános poszter a szex shopban

Mindebből sokan Vice City-t tartják esélyesnek a következő helyszínre, bár szerintünk ez még nem biztos, hiszen konkrétan nem bizonyítja ezt a vulkános plakát. A GTAForums.com-on számos érdekes okfejtést lehet elolvasni ezzel kapcsolatban. Írjátok meg ti is a véleményeteket!

2009.11.12 22:20  ▪ Forrás: ModMyGTA.com  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 11. 13. 13:30
Azért hiszik sokan hogy VC-ben lesz mert vmi okos ember azt írta hogy a plakát eredetileg a Vice City-ben volt és nem a IV-ben.

MateL
Offline
2009. 11. 13. 14:33
Athlon: Igen, én is mindenütt ezt olvastam, de bizonyíték sehol sincs...

RedDragon
Offline
2009. 11. 13. 14:57
Szerintem: nincs ezen a képen semmi amit VC-hez lehetne kötni meg TBoGT után ugyanolyan feelingű GTA, kizárt. Tartom magam, ahhoz hogy a lényeg amit a szakadásban látunk: hegy fenyőfákkal(Mount Chilliad) a teljes képről a geológia aktivitás jut eszembe: Kaliforniában[Los Angeles-LS, San Fransisco-FS) a Szt. András (Andreas) törésvonal. Sztem SA lessz és majd megint lehet gettópardézni.

kovács
Offline
2009. 11. 13. 18:05
Az pedig természetesen teljesen kizárt, hogy egy új helyszínen játszódjon. Csak San Andreas meg Vice City van ...

watanabe
Offline
2009. 11. 13. 20:53
Érdekes ebben a sex shop-ban még nem is jártam

kevin95
Offline
2009. 11. 14. 21:50
Egyik fórumon olyat olvastam, hogy London lesz a következő állomás, mert a szakadásnak vonalai megegyeznek hajszálpontosan franciaország határvonalával, és ahol a next stop felirat van, az a térképen london. Ha nem hiszitek, keressetek rá a Google-ben
Amúgy meg nemtudom ezt a vulkános pósztert hova tenni, hát milyen helyen lenne vulkán? Megy a kövi gta hawaii-ra xD

kovács
Offline
2009. 11. 14. 22:00
Pószter?

Amúgy szerintem London már csak a fordított forgalom miatt is furcsa lenne. Na meg nem is beszélve arról, hogy nem Amerikában van.

MateL
Offline
2009. 11. 15. 12:49
kevin95: Hát azért korántsem olyan "hajszálpontosan" egyezik meg Franciaországgal... Annak is csak az egyik csücskével... Ez a Londonos dolog meg elég hülyeségnek hangzik.

papelee
Offline
2009. 11. 17. 20:37
Szerintem meg teljesen nem erről van szó.
A plakát ugye egy Sex Shop falán helyezkedik el, tehát ez egy hirdetés lehet, a szöveg pedig rajta: "outstanding erections", magyarul : "kiemelkedő merevedések", ami ugyebár tudjuk mire utal.
Másik bizonyiték, ha jobban megfigyelitek a képet, láthatjátok rajta, hogy a "vulkán" egy férfi nemiszervet ábrázol, a két első domb, as tüskékkel a két here, a középső pedig ugyehát az éppen kitörő férdiasság.
Tehát valószínűnek tartom, hogy ez egy egyszerű viagra reklám lenne.
De így ugyebár semmi értelme a Liberty City it's over-es plakátnak, de hát vicces fiúk ezek a Rockstarosok, és szerintem ezt az egészet csak egy egyszerű poénnak szánták.

dvflls
Offline
2009. 11. 17. 21:15
Véleményem szerint vagy ilyen Hawai szigetes, vagy Európa, (hát ez nagy hülyeség lenne) vagy újra fel idézzük San Andreas városát. Én leginkább az utolsóra tippelek. Tuti, hogy megint a gettó negyedes lesz meg minden. És ez jó lenne mert úgy vélem mindenkinek bejött az a stílus. >>> Grand Theft Auto: California <<< or >>> Grand Theft Auto: San Antonio <<<

Amúgy az is előfordulhat, hogy Vice City és San Andreas keveréke lesz. Tehát egy kis Miami beütés, amerikai sivataggal, vidéki környezettel fűszerezve, összegyúrva az egész

asd14asd
Offline
2011. 07. 07. 00:32
kevin95: Egyesek mikre rá nem jönnek. Most nézem és teljesen igaz

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink