Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Új kép és részletek

Megérkeztek az első részletek a Grand Theft Auto IV második epizodikus csomagjának, a The Ballad of Gay Tony-nak a sztorijáról, mégpedig az USA Today által. A cikkükben számos dolgot megtudhatunk a DLC-ről, illetve egy új képpel is gazdagabbak lettünk. Az új információk a következők:
  • GTA
    A címben is szereplő Gay Tony erősen drogfüggő (miért is ne?), és Luis Lopez segítségére van szüksége, hogy kikeveredjen a képzeletbeli süllyesztőből. "A drogproblémái azonban egyre súlyosabbak, és Tony egyre inkább elveszti önuralmát" - teszi hozzá Dan Houser.

  • A Ballad of Gay Tony szálai nagyjából egyszerre futnak az alapjátékéval, bár ez sejthető is volt a Museum Piece küldetés miatt.

  • Már az eddig megjelent képeken is látszik, hogy a Rockstar egy igazán akciódús letölthető tartalmat akart összehozni - mondhatni Luis egy második James Bond: egy küldetés során Luis Lopez egy helikopterről kiugorva, ejtőernyőjével egy üvegablakos felhőkarcolón landol, majd végigküzdi magát a pár emelettel lejjebb lévő áldozatához. Miután őt lelövi, a hulla kiesik az üvegablakon, majd Luis utánaugrik egy ejtőernyővel a hátán, amivel sikeresen landol valahol máshol.

  • Egy másik küldetés már-már az extremitás határát súrolja: Luis egy hídról ráugrik a száguldó magasvasútra, aminek lekapcsolja egyik szerelvényét - ugyanis egy kissé őrült gyűjtőtől ezt a megbízást kapta. A lekapcsolt vagont egy "Skyhook" (?) nevezetű helikopter felemeli, és elszállítja.

  • Luis a baráti köre és a családja, valamint a gazdagság és tisztelet között örlődik. Azonban ahogy egyre feljebb küzdi magát Liberty City ranglétráján, ráeszmél, hogy ott sem fenékig tejfel az élet...

  • Dan Houser elmondása alapján ezzel a nagy mennyiségű akcióval olyan képet akarnak festeni a DLC-ről, mint egy mai tipikus akciófilm - amelyben nem feltétlen szerepelnek reális elemek (vagon felemelése helikopterrel).
Az új képen a "vonatrablós" küldetés egyik jelenetét láthatjuk, Luis Lopez-zel a középpontban. Gyakorlatilag ez ugyanaz a jelenet, amely az első képek között szerepelt, csak más szemszögből. A főhős kezében valamiféle új fegyver van!
2009.09.01 16:34  ▪ Forrás: USA Today  ▪ Írta: Ben Dover

Athlon
Offline
2009. 09. 01. 16:39
Hát ez nagyon brutál, szerintem a R* megunta hogy a GTA IV-t túl realisztikusnak és unalmasnak ttartották az emberek a SA vagy a Saints Row 2 után, hát ezzel lekörözik mind2-t(bár nekem már a sima IV überelte őket). De mi van a vonaton utazókkal?

MateL
Online
2009. 09. 01. 16:47
Athlon: Mennek a levesbe

zoli
Offline
2009. 09. 01. 17:30
Király az a dobtáras géppityu Luis kezében, azzal biztos lehet aprítani

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink