Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV LD - Exkluzív képek a fejlesztőktől

Kevés olyan fejlesztőcsapat létezik, amely olyan szinten törődne a rajongókkal, mint a Rockstar Games. Ők ugyanis a nagyobb fansiteokat nyilvántartják, és időnként egy-egy játék megjelenése előtt exkluzív infókat és/vagy képeket bocsátanak ezek az oldalak rendelkezésére.

A minap sok más weboldal mellett a GTAPlace.hu is kapott egy levelet a Rockstartól, amelyben két szép képet mellékeltek a Grand Theft Auto IV hamarosan megjelenő első letölthető tartamáról, a "The Lost and Damnedről". Ezt a két képet - mivel mások is megkapták - nem nevezhetjük exkluzívnak, ettől függetlenül természetesen közzé tesszük. (Innen is köszönet Emperror-nak, amiért felvilágosított minket a nagyképűségünkről!) Oldalunkon kívül más nagyobb nemzetközi GTA portálok is hozzájutottak ilyen képekhez. Íme az összes új kép a DLC-ről:

GTA GTA GTA GTA
GTA4.net GTAGaming.com PlanetGTA.com TheGTAPlace.com
GTA GTA GTA GTA
RockstarWatch.net GTASite.pl GTAinside.com GTA-Series.com
GTA GTA GTA GTA
GTA4.TV Több weboldal megkapta
Több weboldal megkapta (új!) GTA4.fr
GTA

LINK: The Lost and Damned galéria

(új!) GTAWH.com
2009.01.28 14:57 ▪ Írta: Ben Dover

Hannibal
Offline
2009. 01. 28. 15:09
A GTAPlace.hu-s képen nagyot néztem, mer én azt még előttetek feltöltöttem hozzánk, aztán rájöttem, h ez is hasonlóan exkluzív, mint az előző. (A legkisebb lenézés sincs bennem, szimpla ténymegállapítás, nehogy nekem ugorjatok.)

Athlon
Offline
2009. 01. 28. 15:20
Az Angels of Death klubbházat legalább ismerjük kívülről.

MateL
Offline
2009. 01. 28. 15:23
Hannibal: Én is tudom hogy más is megkapta. Az exkluzívet én úgy értettem, hogy mint weboldal, exkluzívnak kaptuk meg, és nem a sajtón keresztül lett puplikálva. De énszerintem teljesen mindegy, a lényeg hogy ott van... Valahogy nagyon kevés pozitív jellegű hozzászólást írsz Emperror.

gatyas1996
Offline
2009. 01. 28. 15:53
Hát persze mivel rivális

MateL
Offline
2009. 01. 28. 15:56
gatyas1996: Nem rivális. Sőt, mindig kell a konkurencia, ugyanis ösztönözhet a fejlődésre. Mi nem politikusok vagyunk, hogy rivalizáljunk...

jana4
Offline
2009. 01. 28. 16:08
vízjelen nem gondolkodtatok még?

MateL
Offline
2009. 01. 28. 16:43
jana4: Nem mert mások is megkapták és annyira nem vagyunk gerinctelenek.

Hannibal
Offline
2009. 01. 28. 16:51
jana4: ha általános képeken van a vízjel, akkor az sok látogatót arra ösztönözhet, hogy inkább más helyről szerezze be a képeit, tehát lényegében a levédető járja meg vele. Az meg megint más, ha full exkluzív a kép (pl. amit most kapott a gtagaming, gtainside.com, stb.), ott nyilván levédeted.


Attilus írta:
Hát persze mivel rivális
Azzal nem jár együtt, hogy ott kell belerúgni a másikba, ahol éred.


Gege írta:
Valahogy nagyon kevés pozitív jellegű hozzászólást írsz Emperror.
Többségük semleges hangnemű; megjegyzések, esetleg figyelemfelhívások. A mostani se ment annak, csak tudod, ti ügyesen eladtátok úgy, mintha kizárólag ti kaptátok volna azt a két képet, ami eléggé presztízsnövelő hatással tud lenni. Jó, nyilván nem jópontként írtam, de nem is volt negatív...

MateL
Offline
2009. 01. 28. 17:00
Hannibal: Javítottam, bocsi, elnézést kérek az egész staff nevében, egyszerűen nem tudom hogy mi vezérelt mikor megírtam a hírt, biztosan csak hírnevet akartam szerezni az oldalnak. De mostmár rájöttem hogy ez hülyeség, meg különben is milyen pofátlanság már hogy aláírtuk hogy GTAPlace.hu? Pff elküldöm magamat a picsába. (- . -)

szerk: ja és nem értem hogy HOGYAN tévedhettem a hír írásakor? Ilyen hibát nem engedhetünk meg magunknak!!! El is megyek a gtaplace-től

Hannibal
Offline
2009. 01. 28. 17:12
MateL: egy szóval nem mondtam h az vezérelt téged, h nagyobb hírnevet szerezzél az oldalnak, de attól még így jön le egy átlag olvasónak, kár felháborodnod. Ellenben lehet nem ártana kicsit elgondolkoznod, hogy tényleg nincs-e alapja annak, amit néha mondok. (Gondolok arra az esetre, amikor az egész híred arról szólt, hogy milyen jó is a IV, hogy a gyerek összetörte a szülei autóját, a szüleit meg őrizetbe vették. Ott is, finoman tudtodra adtam, hogy talán rossz álláspontot foglaltál, mire te reflexből elküldtél a picsába.)

Leone
Offline
2009. 01. 28. 17:33
Jééézusom... ehhez már én sem tudok mit hozzászólni. Mindenképpen figyelemre méltó, hogy valamilyen oknál fogva már az én kedvem is rohadtul elment a hírírástól Kap egy csokit az, aki megmondja miért (azon kívül ugye, hogy jelenleg tanulás van ezerrel).

És mivel magában az elektronikus levélben az állt, hogy ezek a képek exkluzív screenshotok, erősen kétlem hogy hiba lenne kihírezni így az oldalunkon. Ha hamarabb hozzá tudtam volna férkőzni a mail fiókomhoz, akkor talán mi kaptuk volna meg leghamarabb, ám mivel ez NEM így történt - révén, hogy tárhelyszolgáltatónk e-mail rendszere valamilyen oknál fogva nem igazán engedélyezi belépésemet -, most a nyakunkba kapunk olyanokat, hogy milyen szemetek vagyunk, mert valamit a nevén nevezünk.

Emperror írta:
ha általános képeken van a vízjel, akkor az sok látogatót arra ösztönözhet, hogy inkább más helyről szerezze be a képeit, tehát lényegében a levédető járja meg vele. Az meg megint más, ha full exkluzív a kép (pl. amit most kapott a gtagaming, gtainside.com, stb.), ott nyilván levédeted.


Na ja! A bökkenő csak az, hogy a gtagaming, gtainside és egyéb nagyobb oldalak is tapasztalták már, hogy egy képet több oldal is megkap, ezáltal az exkluzivitás LÁTSZÓLAG elszáll, de a szándék Rockstar-ék részéről megmarad. Abban pedig igazad van, hogy vízjellel elveszítenek pár látogatót... de csak akkor, HA más is megkapta azt az adott képet. Mi pedig ilyen képekre soha nem rakunk ki vízjelzést, mert fölösleges. Szerintem ez érthető is egy kicsit.

ff61gmaze
Offline
2009. 01. 28. 17:37
Szerintem meg ilyenen nem kell összeveszni, abban szerintem semmi rossz, hogy ha valaki nagyobb presztízst akar az oldalának, még ha Gege nem is azt akarta, akkor is nem kell egymásnak esni. Szóval ne haragudj Emperror,de én a GTAPlace.hu, pontosítva Gege mellett foglalok helyet (remélem nem fogalmaztam hülyén xD)

Hannibal
Offline
2009. 01. 28. 17:50
ff61gmaze: itt teljesen másról van szó. Nyilván mindenki arra hajt, hogy látogatottabb legyen az oldala, ill. nagyobb tiszteletnek örvendjen. Azon van a hangsúly, hogy Gege már megint felkapta a vizet olyanon, amin nem kéne. Kiírta exkluzív képként, jó. Én erre írtam, hogy ezt minden recognised fansite megkapta. Jó. Aztán jött gege, h negatívan állok hozzá mindenhez. Jó. Erre reagáltam azt, h nem negatív volt, hanem észrevétel, hogy olyan hatása van, mintha csak a GP kapta volna azt a két képet. Jó. Aztán Gege agya bedurrant. Na, az már nem jó.

Leone
Offline
2009. 01. 28. 17:57
Hannibal: Hmm, na ez így rendben is van, de mi van akkor, ha több másik oldal is megkapta? Mármint úgy értem, hogy tudtommal ők is ezeket a képeket kapták és logo/vízjel nem került rájuk az oldalra való feltöltés előtt. Ergo nem értem min vitatkozunk, mikor ugyanazt kapták a látogatók, mintha csak egy külföldi oldalról raktuk volna fel őket... annyi kivétellel természetesen, hogy ezeket "Wanted to send over these fansite-exckusive screenshots from Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned".

"Fansite-exclusive", ergo exkluzív képek a rajongói oldalaknak. Amiből természetesen leszűrhető, hogy exkluzív képek még NEKÜNK is. Tudtommal ugyanis rajongói oldal vagyunk.

MateL
Offline
2009. 01. 28. 18:41
Emperror írta:
Azon van a hangsúly, hogy Gege már megint felkapta a vizet olyanon, amin nem kéne.

Hát ha szerinted ezen van a hangsúly, akkor te megint csak vitatkozásra használod a kommenteket. És nem durrantam be, csupán az a komment a lehető legcinikusabbra sikerült, de te még így is félreértelmezted.

Az egészet összegezve: Nem tökmindegy az neked hogy mit írok a hírbe? Istenem, most ezen vitatkozunk, ez már fáj. Csupán örült a fejünk hogy végre kaptunk levelet a Rockstartól. (habár ez már a második). Foglalkozz már mással please, én is csak ember vagyok és tévedhetek - és mint látod, tévedek is sok hírben. Ez van, nem vagyok újságíró, nincs akkora felelősségérzetem, de azért megteszem ami tőlem telik - hiába nincs kedv, sok a tanulnivaló, ráadásul a hangulatom valahol mínuszban van a tízes skálán...
By the way, nekem is lenne sok kritikám a GTAHungary.hu című oldalra nézve (Nem feltétlen támadó jellegű, negatív)

Ja és a végére a hivatalos levél szövege:

Webmaster@R* írta:
Hey guys,

Wanted to send over these fansite-exclusive screenshots from Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned. Enjoy, and stay tuned for more info and assets as the release draws closer.

Cheers,
Webmaster@R*

Hannibal
Offline
2009. 01. 28. 19:20
Gege írta:
És nem durrantam be, csupán az a komment a lehető legcinikusabbra sikerült, de te még így is félreértelmezted.
Miattam ne aggódj, megértettem.


Gege írta:
Az egészet összegezve: Nem tökmindegy az neked hogy mit írok a hírbe? Istenem, most ezen vitatkozunk, ez már fáj. Csupán örült a fejünk hogy végre kaptunk levelet a Rockstartól. (habár ez már a második). Foglalkozz már mással please, én is csak ember vagyok és tévedhetek - és mint látod, tévedek is sok hírben. Ez van, nem vagyok újságíró, nincs akkora felelősségérzetem, de azért megteszem ami tőlem telik
Értem én, nincs is ezzel baj, de akkor kérlek ne akadj fent olyan dolgokan, amiket tényleg rosszakarás nélkül mondanak.
2009. 01. 28. 20:00
Hát ez vicces...

Én a 15 évemmel nevetek rajtatok, mert gyerekesek vagytok...
Észre vettétek már, hogy azon vitatkoztok, hogy egy kép exkluzív-e vagy sem?
Az olvasó biztosan mélységeset csalódik majd hogy ilyen nagyot tévedett a gta place...
Senkit nem érdekel hogy exkluziv-e... Az se baj ha az, de az se ha nem az...
Attol hogy exkluzív ugyanúgy meglehet tekinteni.

Amugy Emperror valószínű azért tűnnek negatívnak a kommentjeid, mert nem nagyon
veszed észre a pozitívumokat...

Rosszakarás nélkül lehet, de a saját oldaladnak való jóakarás végett mondod.

MateL
Offline
2009. 01. 28. 20:20
CloneCommanderCody:
Gege írta:
Nem tökmindegy az neked hogy mit írok a hírbe? Istenem, most ezen vitatkozunk, ez már fáj.

Én is ezt mondom

Leone
Offline
2009. 01. 28. 20:23
CloneCommanderCody: Én mint külsős vettem részt ebben a "vitában" és csak arra akartam kitérni, hogy az "exkluzív" kifejezést sokféleképpen lehet alkalmazni.

MateL
Offline
2009. 01. 28. 20:26
Hagyjuk már ezt az exkluzív szarságot

isti
Offline
2009. 01. 28. 22:52
Hihi úgy nézki 2-3 hónapon belül mi is benne leszünk ha megkapjuk a domaint! (LEGALÁBBIS REMÉLEM!!)

sadam5
Offline
2009. 01. 29. 00:37
Lol en irni akartam a kepekrol es 21 komment vitat latok.Hozom a popcornt Bicthfight, ohh I love bitchfight. (csak vicc vot Tudjatok, hogy hulye vok) Anyway, a kepek eleg jok, ja A12 azt ismerjuk, de nem egy fasza helynek nez ki lol. Mikor jelentenekben elso nap exclusive ingyen letolteseket? XD

Leone
Offline
2009. 01. 29. 10:19
isti: Pardon me? Miről is van szó?
2009. 01. 29. 18:57
Leone:
Eggyet értek.

gatyas1996
Offline
2009. 01. 31. 15:09
szerintem a honlapjáról beszél... O.o

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink