Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - PS3 trófeák jövőhét hétfőn

Már korábban tájékoztatást adtunk egy bizonyos listáról, melyben a feltételezett trófeákat sorolták fel a Grand Theft Auto IV PlayStation 3-as változatához. Most viszont hivatalos bejelentés is megerősíti a korábbi feltevést.

Október 27-én (azaz hétfőn) egy PlayStation Network frissítés keretében a japán konzollal rendelkező GTA IV tulajok is megkapják, az Xbox 360-on már jól bevált achievement rendszert - azzal a kis különbséggel, hogy ez esetben trophies (azaz trófeák) névvel lesz jelen ez a funkció. Összegyűjtésükért nem Gamerscore-t, hanem egy jelképes kupát kaphatunk (a kihívástól függően lehet bronz, ezüst, arany vagy akár platina is), amelyeket később büszkén mutogathatjuk a barátainknak a "Game" menüpontban lévő "Trophy Collection" címszó alatt.

A GTA IV PS3-as változatához összesen 51 ilyen trófea dukál. Ezek legnagyobb része megegyezik az Xbox 360 konzolon találhatókéval, azonban egy darab új kihívást is találunk a listában, mely a "Taking A Liberty" nevet viseli. A trükközések elkerülése végett a trófeákat nem lehet egy mások által készített mentés feltételével elérni, és ha esetleg eddig már megszereztél olyan feladatokat, melyek a trófeák közt is szerepelnek, sajnos ezeket hétfőtől újra kell csinálnod.

Aki kíváncsi a teljes listára, az nézze meg korábbi hírünket, vagy a hivatalos bejelentést! Természetesen cikk formájában is bekerül majd adatbázisunkba. (majd...)

2008.10.24 11:03 ▪ Írta: Ben Dover

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink